Tutustu tiimiimme!

Tiimimme koostuu motivoituneista nuorista ammattilaisista, jotka jakavat intohimon golfiin ja ovat valmiita tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattoman golfpallon ostokokemuksen. Alla esittely jokaisesta tiimiläisestämme.

Alex Risku, 18

Co-Founder, CEO

Alex on tiimimme järjen ääni, joka omaa lähes vuosikymmenen kokemuksen golfin parista. Hänen syvällinen tietämyksensä golfista yhdistettynä hänen johtajuus- ja tiimityöskentelytaitoihinsa tekee hänestä korvaamattoman tiimimme jäsenen.

+358 44 9901011

Tuukka Puro, 18

Co-Founder, COO

Tuukka tuo tiimiimme rauhallisuutta ja harkintaa. Hänen syvä golfosaamisensa ja intohimonsa yrityksen kehittämiseen ovat korvaamattomia. Hän on omistautunut yrityksemme jatkuvaan kehittämiseen, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tuukka hoitaa myös yrityksen asiakaspalvelua.

+358 40 9313120

Matias Laitinen, 18

Co-Founder, CCO

Matias tarjoaa jatkuvasti nerokkaita ajatuksia yrityksemme eteenpäin viemiseen. Hän on äärimmäisen oppimishaluinen ja omaa vahvat tiimityö- ja yhteistyötaidot. Matias on ehdottomasti korvaamaton osa tiimiämme, joka auttaa meitä tavoitteidemme saavuttamisessa.

Jimi Keskitalo, 18

Co-Founder, CMO

Jimi on yrityksemme ilopilleri ja positiivisuuden lähde. Hänen kykynsä saada muut nauramaan on vertaansa vailla. Vaikka Jimi on kiireinen monien muiden projektien takia, hän on erittäin arvokas tiimiläisemme, joka tuo meille paljon iloa, energiaa ja lisäarvoa.